fredag 11 september 2015

Fortsätt handla!



Idag när du handlar kommer du att mötas av den här synen. Varsågod, den är din! En liten, diskret sak som passar i plånbok och ficka. Som gör det lättare att handla.  



Oslagbara Lillan på plats i Godby!

Du hittar idag kundvagnsmyntet  på Mattssons i Godby, Sparhallen och S-marketarna. Du kan använda myntet också i Sverige, ena änden är ett euromynt, andra änden ett svenskt 10-kronors mynt så du också kan använda det i Sverige. På allmän begäran finns nu ett litet hål i bägge "ändor" så du enkelt kan fästa den i en nyckelknippa. 


Fortsätt Handla! Exempelvis på Sparhallen






S-market idag. 

Vad är då budskapet?

- Det ska vara enkelt och smidigt att handla, också i Sverige. En röst på mig är en röst på en som brinner för att riva gränshinder - allt från SVT Play till byråkrati för företagare.
- Under nästa mandatperiod kommer det att vara jätteviktigt att handla åländskt och hållbart. Det hjälper oss att hålla hjulen i rullning och arbetslösheten nere på 3,5%. Under nästa mandatperiod kommer det att behövas handlingskraft. Vi står inför tuffa prioriteringar om vi inte lyckas justera klumpsumman uppåt. Vi behöver verklighetsnära politiker som inser detta.


Fortsätt handla!

Inga kommentarer: