fredag 7 december 2007

Svårmodet sänker sig...

Jag medger det öppet - det här är avgjort värsta tiden på året. Regn, slask, och mörkt. Framför allt mörkt. Lägg till att vi befinner oss ute på en vindpinad grynna i norra Östersjön med vågor på uppåt 5 meter runt omkring. Småstressigt inför julen och plötsligt börjar allt man gör kännas som slutet på ett maratonlopp.

Men även på en vindpinad grynna finns det glädjeämnen. Ett är roliga arbetskompisar, ett är kaffe och ytterligare ett är Kents senaste skiva som man kan ladda ner från nätet. Hur klarade sig våra förfäder utan nätet, egentligen...? Och varför valde dom att bosätta sig här uppe i norr i stället för i, till exempel, Thailand?

1 kommentar:

Wille sa...

Tillägg:

Kent måste vara det enda band jag känner till som kan kombinera Pacman-pip, Commodore 64-ljudeffekter och Depeche moddig synth och få ett slutresultat som berör!

Det är också antagligen det enda band, vars texter förbryllar litteraturvetare runtom i Sverige, och vars textskrivare vägrar tala om vad låtarna på riktigt handlar om. Inte så konstigt att det växer upp Kent-forum som svampar runt omkring på nätet...