söndag 18 maj 2008

Ekonomi & hushåll

Det här veckoslutet har nästan helt gått till skötsel av Mariehamns Kvartettens ekonomiska angelägenheter. Inte så mycket bokföring, mera fakturering och betalning av fakturor. Efter vårkonserten (och julkonserterna) brukar det ett kort tag vara lite mer för ekonomen att fakturera & betala än normalt - sen lugnar det ner sig något. Den lilla tid som blivit över har gått till hemmahushållet - 10 kg tvätt och en tusans massa strykning. Men resten av söndan ska jag i alla fall ta det riktigt luuugnt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Viktigt är att hålla vilodagen lugn och sansad. Kankse man inte skulle ha tvättat kläder under sabbaten tidigare men vi lever ju i en annan tid nu. Själv anser jag att har man roligt i sitt arbete må man väl göra det även fastän det är sabbat! Att göra det ekonomiska, för en i vårat fall känd förening, kanske kunde ha lämnats dock?! Hinner du inga Wille på en vanlig vardag? Läste i ett av våra världsblad från kobben att en i din närmaste krets skrivit lite som vi snart får se. Den skall läsas! Du skrev om det tidigare på bloggen från din synvinkel vill jag minnas, men nu får vi se det från en annan synvinkel då fastän ändå med ett liknande perspektiv.

Nåja, du hade tagit dig datortid vid 12:29, så lite söndag hade du ju nog!

Wille sa...

Hej Q!

Nej denna gång räckte tyvärr inte riktigt vardagskvällarna - men det brukar alltid vara lite extra jobb för ekonomen efter en konsert, så det är helt normalt.

Stämmer att en i min närmaste krets skrivit... boken är nu tydligen på tryckeri. Ska bli riktigt intressant att se slutresultatet!

Har du annars för avsikt att ansluta dig till nämnda förenings rader inför nästa sammandrabbning? ;) Det blir ännu sammankomst nästa tisdag (19:00) och sen först den 5.8.

Hälsar W.